Bootcamp Heerhugowaard

De bootcamps van B-fit by Paula vinden plaats bij het strand van Luna en wij trainen de hele week door met een hele leuke groepen die elkaar weten te motiveren om het maximale uit zichzelf te halen!

Lekker buiten sporten in groepsverband

Welkom bij onze bootcamp in Heerhugowaard bij het prachtige Park van Luna! Hier krijg je de ideale workout waarbij plezier en resultaat centraal staan. Onze afwisselende, grensverleggende en uitdagende trainingen zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en gezonde manier om fit te worden.

Sporten in de natuur is niet alleen lekker, maar ook gezond. Tijdens onze bootcamp maken we optimaal gebruik van de mooie groene omgeving. We gebruiken elementen zoals gras, heuvels, zandstranden, trappen en nog veel meer om onze diverse loopvormen af te wisselen met krachtoefeningen die gebruik maken van je eigen lichaamsgewicht. Soms gebruiken we leuke sportattributen zoals de speedladder en weerstandsbanden om de training nog uitdagender te maken.

Onze bootcamp is verre van statisch en saai binnen sporten. We trainen lekker buiten in groepsverband. Samen in een gezellige groep motiveren we elkaar en de tijd vliegt voorbij. Na de les heb je volop goede energie en ga je gegarandeerd voldaan naar huis toe.

Kortom, onze bootcamp in Heerhugowaard is de ideale manier om fit te worden terwijl je geniet van de prachtige natuurlijke omgeving. Onze professionele trainers staan klaar om je te helpen en te begeleiden tijdens je fitnessreis. Waar wacht je nog op? Doe mee en ervaar zelf hoe leuk en effectief onze bootcamp is!

Kom je ook sporten?

Schrijf je in voor de bootcamps

Wil je ook doelen behalen, resultaat zien en lekker buiten sporten in de natuur. Ontdek of de bootcamp training iets voor jou is!

×

Chat met mij via Whatsapp

× Neem contact op