Booty bootcamp

We zijn experts in het shapen van billen, benen en buik. Let’s burn that ass! Met je eigen setje banden trainen we samen voor strakke ronde billen. Tijdens de buiten workout krijg je ook gelijk je vitamine D binnen.

Let’s burn that ass!

Met je eigen setje banden trainen we samen voor strakke ronde billen. Tijdens de buiten workout krijg je ook gelijk je vitamine D binnen.

Mooie ronde billen, strakke benen en een platte buik, welke vrouw wil dat nou niet? De Booty bootcamp combineert oefeningen voor het beste resultaat. 

Tijdens de les maken we gebruik van weerstandsbanden, iedereen heeft coronaproof zijn eigen set banden mee. De weerstandsbanden zijn verschillend van licht tot zwaar, hierbij kan je op je eigen weerstandsniveau trainen. Het is ideaal om tussen de training door gemakkelijk te wisselen van weerstandsniveaus.

Heb je moeite om jezelf te motiveren, dan is de Booty bootcamp echt wat voor jou! Omring jezelf met vrouwen die werken aan hetzelfde doel, dat motiveert en maakt het sporten veel efficiënter en leuker!

Ben je benieuwd naar de Booty bootcamp, meld je dan aan voor een gratis proefles. Dan werken we samen sneller aan die felbegeerde summerbody!

Kom je ook sporten?

Schrijf je in voor de bootcamps

Wil je ook doelen behalen, resultaat zien en lekker buiten sporten in de natuur. Ontdek of de bootcamp training iets voor jou is!

×

Chat met mij via Whatsapp

× Neem contact op