Kidsbootcamp

B-Fit by Paula organiseert Kidsbootcamp voor scholen en buitenschoolse opvang. In een Kids Bootcamp zijn de kinderen sportief bezig, met een speels karakter.

Kidsbootcamp in Heerhugowaard

B-Fit by Paula organiseert Kidsbootcamp voor scholen en buitenschoolse opvang. In een Kids Bootcamp zijn de kinderen sportief bezig, met een speels karakter. Plezier hebben met elkaar en tegelijkertijd lekker bewegen staan hierin centraal! De kinderen zijn heerlijk aan het bewegen en hebben de grootste lol. Bootcamp is overgewaaid uit Amerika en heeft een militair karakter, daarom kunnen de kinderen die willen, een legerbandana om krijgen en militiaire camouflage strepen op de wangen geschminkt krijgen.

Bootcamp B'Day Party

Wil jij een origineel, vrolijk, sportief en te betalen verjaardagspartijtje? Dan is een Kids Bootcamp verjaardag echt wat voor jou!!

Locatie in overleg, in principe overal mogelijk dus altijd dichtbij huis. 

Kids krijgen een heus bootcampdiploma. De kinderen krijgen, wanneer zij dit willen uiteraard, leger-bandana’s om. Gegarandeerd voor een uur plezier!

Neem contact op voor de mogelijkheden: info@B-FitbyPaula.nl

Pluspunten bij ons

Kom je ook sporten?

Schrijf je in voor de bootcamps

Wil je ook doelen behalen, resultaat zien en lekker buiten sporten in de natuur. Ontdek of de bootcamp training iets voor jou is!

×

Chat met mij via Whatsapp

× Neem contact op