Low Intensity Bootcamp

Low Intensity Bootcamp is een geweldige optie voor mensen die op een laagdrempelige manier willen sporten! De low impact bootcamp biedt een gevarieerd programma met verschillende oefeningen, waaronder bodyweight oefeningen, oefeningen met elastieken en lichte attributen.

Laagdrempelige sporten!

Het feit dat je de hele les op één plek kunt blijven of kunt wandelen van plek naar plek, geeft je flexibiliteit en de mogelijkheid om de intensiteit aan te passen aan jouw niveau.

Deze les is geschikt voor mensen van alle niveaus, omdat de oefeningen op tijd gaan. Je kunt alles in je eigen tempo doen, en de trainers zullen in staat zijn om de oefeningen aan te passen aan jouw mogelijkheden.

De Low Intensity Bootcamp is geschikt voor verschillende doelgroepen, waaronder mensen die net (weer) beginnen met sporten, mensen die graag buiten willen sporten, mensen die niet willen of kunnen rennen, zwangere vrouwen, vrouwen die het afgelopen jaar zijn bevallen, en mensen die last hebben van blessures en/of pijnklachten.

Het is ook positief dat elke trainer op zijn/haar eigen manier lesgeeft, wat zorgt voor afwisseling en de mogelijkheid om te ontdekken wat het beste bij jou past. Dus als je niet van rennen houdt maar wel buiten wilt trainen en verschillende oefeningen wilt doen om fit te blijven, dan is de Low Intensity Bootcamp bij Strand van Luna is zeker het overwegen waard.

Kom je ook sporten?

Schrijf je in voor de bootcamps

Wil je ook doelen behalen, resultaat zien en lekker buiten sporten in de natuur. Ontdek of de bootcamp training iets voor jou is!

×

Chat met mij via Whatsapp

× Neem contact op