Over mij

Ik ben Paula en ik ben super fanatiek als het om sporten gaat. Van jongs af aan train ik. Dit bestaat uit tennis, fitnessbegeleiding, spinningles instructeur en het meedoen aan hardloopwedstrijden.

Hi! Ik ben Paula 🙂

Ik ben super fanatiek als het om sporten gaat. Van jongs af aan train ik. Dit bestaat uit tennis, fitnessbegeleiding, spinningles instructeur en het meedoen aan hardloopwedstrijden. Een jaar geleden ben ik begonnen met bootcamp, na één les was ik verkocht. Een full body training in groepsverband, buiten, zonder de verveling van een sportschool.. Dit wil ik! Het kriebelde zo!  Zoveel goede energie geeft me dit, ik wil mensen buiten laten trainen, ze motiveren en zorgen dat ze er alles uit halen. Ze inspireren om heerlijk te sporten en ook  hun levensstijl gezonder maken. Dus heb ik me meteen ingeschreven voor Bootcamp instructeur. 

Inmiddels ben ik het bezit van het certificaat Bootcamp instructeur van de AALO en geef ik bootcamp en personal training. Op de middelbare scholen geef ik regelmatig bootcamp en bij de buitenschoolse opvang. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich meer gaan bewegen. Genoeg over mij.  Wil je dit ook ervaren, fitter worden, een uitdagende les. Naar huis toe gaan met een gevoel van kicken na de les, geef je dan op voor een proefles!

Kom je ook sporten?

Schrijf je in voor de bootcamps

Wil je ook doelen behalen, resultaat zien en lekker buiten sporten in de natuur. Ontdek of de bootcamp training iets voor jou is!

×

Chat met mij via Whatsapp

× Neem contact op