Powerfit boxing bootcamp

Hou je van uitdaging en wil je topfit worden? Dan is deze Powerfit boxing bootcamp echt iets voor jou! Het is de ideale training om je algehele fitheid te trainen.

Boks je fit met de leukste en meest effectieve buitentraining!

Het is de ideale training om je algehele fitheid te trainen. Tijdens de boksles leggen we de focus op boksen, stootcombinaties op basis van interval-en hittraining. Een training op kracht en snelheid in de buitenlucht, in groepsverband, met muziek, mist het weer het toelaat. Een deel van de les zul je bokshandschoenen dragen, waarin we werken aan techniek, snelheid en kracht. Het andere deel zal bestaan uit stretchen, buikspieroefeningen, conditieoefeningen en cooling-down. Bij Powerfit boxing bootcamp staat fun en fit centraal en het resultaat op je lichaam.

Boksen is geschikt voor iedereen en elk niveau. Iedereen kan meedoen! Twijfel je om welke reden dan ook? Neem gewoon contact met ons op, wij helpen jou verder. 

Boksen vergroot je weerbaarheid, het helpt stress te verminderen en het is een uitlaatklep voor alle emoties. Na een Powerfit box training voel jij je weer herboren.

Kom dan een keertje meedoen met de Powerfit boxing bootcamp in de buitenlucht? Powerfit boxing bootcamp voor ieder niveau en voor iedere fitnessdoel.

Kom je ook sporten?

Schrijf je in voor de bootcamps

Wil je ook doelen behalen, resultaat zien en lekker buiten sporten in de natuur. Ontdek of de bootcamp training iets voor jou is!

×

Chat met mij via Whatsapp

× Neem contact op